Voor de tweede keer werd Carrefour Express in Kuurne overvallen
Foto: NSK

Een man heeft vrijdagavond net voor sluitingstijd een gewapende overval gepleegd op de plaatselijke Carrefour express van Kuurne.  Daarbij werd de eigenaar van het warenhuis bedreigd met een vuurwapen en werd de inhoud van de kassa geëist. Toen de eigenaar van het warenhuis net iets te traag inging op de eisen van de dader kreeg hij daarbij een slag van het wapen waarmee de overvaller zwaaide. Uiteindelijk diende de overvaller zonder buit  het op een lopen te zetten. Een politievoertuig op weg naar de plaats van de overval werd betrokken bij een zwaar verkeersongeval op het kruispunt van de R8 met de Kortrijksesteenweg. Bij het ongeval vielen twee gewonden. (Lees artikel ivm ongeval op R8) Het is reeds de tweede maal in korte tijd dat de plaatselijke Carrefour vestiging in Kuurne wordt overvallen.