Spectaculair ongeval in Hooglede
Foto : JOS

Zondagavond gebeurde rond 20u in de Bruggestraat in Hooglede een spectaculair verkeersongeval tussen twee auto’s. Hoe het ongeval precies kon gebeuren blijft vooralsnog een vraagteken, een verder onderzoek zal het moeten uitwijzen. De botsing was zo hevig dat beide wagens totaal werden vernield. Het mag een wonder heten dat er maar één chauffeur gewond raakte, na de klap zat de man gekneld in zijn wagen. De brandweer van Hooglede kwam ter plaatse om hem te bevrijden. Nog twee andere inzittenden bleven ongedeerd. De vrouwelijke chauffeur uit de tweede wagen bleef ook ongedeerd maar ook haar wagen werd tot schroot herleid. Tijdens het bevrijden van de gewonde chauffeur werd een brandweerman onwel en kreeg ter plaatse medische hulp van de spoedarts. De drukke Bruggestraat werd urenlang afgesloten tussen Gits en Hooglede.

Spectaculair ongeval in Hooglede
Foto : JOS