Foto Jos
Foto Jos

Een dertiger uit Roeselare heeft vrijdagavond met zijn Mercedes personenwagen voor een ware ravage gezorgd in de Schaapsbruggestraat.  Toen de man omstreeks 23 uur met zijn wagen vanuit de kanaalzone richting Rumbeke reed liep het behoorlijk mis.  Nadat de bestuurder eerst in een bocht tegen een boorsteen terecht kwam, ging het vervolgens aan hoogte snelheid richting zijgevel van het betonbedrijf Olivier.  Nadat deze eerst werd doorboord en instortte kwam het totaal verhakkelde voertuig vervolgens aan de overzijde van de rijweg tot stilstand.  Door het ongeval raakte het slachtoffer gekneld in zijn wagen en diende door de brandweer te worden bevrijdt.  De man werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.  Door het ongeval werd alle verkeer tussen  Rumbeke en Roeselare een tijdlang omgeleid via de kanaalweg en de Mandellaan.

Foto Jos
Foto Jos