Gekneld na zware klap in Sint-Eloois-Vijve
Foto : NGS

Vrijdagnacht rond half één gebeurde een zwaar ongeval in de Vijfseweg in Sint-Eloois-Vijve. Een bestuurder van een kleine zwarte bestelwagen kwam uit de richting van Waregem toen het ter hoogte van de Transvaalstraat volledig verkeerd liep. Om nog onduidelijke reden kwam de man met zijn wagen op het tegenovergestelde rijvak terecht, kwam in aanrijding met een verlichtingskegel op het kruispunt om daarna met een zware knal tegen een verlichtingspaal tot stilstand te komen. Een geparkeerd voertuig deelde ook in de brokken. Door de klap zat de bestuurder een tijdlang gekneld en diende door de brandweer te worden bevrijd. Onder begeleiding van een MUG-arts uit Tielt werd het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis in Waregem, de man verkeerde niet in levensgevaar.