Voetganger overleden bij ongeval in Kortemark
Foto : PSD

Tijdens de nacht van zondag op maandag werd een voetganger aangereden door een terreinwagen in de Koekelarestraat ter hoogte van de Bescheewegestraat in Kortemark. De man die langs de onverlichte straat liep werd door de wagen opgeschept en belandde door de klap in de gracht. De chauffeur van de terreinwagen alarmeerde zelf de hulpdiensten. Bij aankomst kon voor het slachtoffer echter geen hulp meer baten, de man stierf ter plaatse. De identiteit van het slachtoffer kon niet onmiddellijk achterhaald worden omdat er geen identiteitspapieren werden gevonden. De bestuurder van de wagen werd in shock overgebracht naar het ziekenhuis. De Koekelarestraat werd ter hoogte van het ongeval afgesloten voor alle verkeer. Het parket stuurde een deskundige ter plaatse om de oorzaak van het ongeval verder te onderzoeken.