Vier gewonden bij verkeersongeval in Anzegem
Foto : NDZ

Zondagnamiddag zijn aan de Grote Leiestraat in Anzegem 4 personen gewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval waarin twee voertuigen betrokken waren. Dat gebeurde nadat de bestuurster van een Hyundai de Grote Leiestraat volgde in de richting van Waregem en in nog onduidelijke omstandigheden in botsing kwam met de Peugeot Partner die de Grote Leiestraat volgde richting Anzegem.
Door de klap werd de Hyundai weggeslingerd om vervolgens op zijn zijkant de gracht in te duiken. Ambulanciers die toevallig voorbijkwamen kort nadat het ongeval gebeurde, dienden de slachtoffers ter plaatse de eerste zorgen toe.  De bestuurster van de Hyundai, alsook de bestuurster en twee andere inzittenden van de Peugeot werden naar het ziekenhuis overgebracht.  Door de klap was de Grote Leiestraat gedurende enige tijd afgesloten voor alle verkeer ter hoogte van het ongeval.  Het verkeer werd plaatselijk omgeleid.