Woning onbewoonbaar na brand in Wielsbeke
Foto : NGS

Omstreeks 14u zondagnamiddag kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen van een woningbrand in de Kleine Molstenstraat in Wielsbeke. Het waren toevallige voorbijgangers die uit het dak van de woning een hevige rook zagen opstijgen. De brandweerpost van Waregem kwam massaal ter plaatste, bij aankomst sloegen de vlammen reeds uit het dak. Het vuur was zeer snel onder controle maar toch kon men niet beletten dat de woning ook zware rook- en waterschade opliep. Er was gevaar voor instorting van het dak. Op het ogenblik dat de brand uitbrak was er niemand in de woning aanwezig. Toen de bewoonster thuiskwam werd deze opgevangen door twee agenten van de politiezone Midow. Er kwam een ziekenwagen ter plaatse omdat de vrouw in shock raakte. De woning werd onbewoonbaar verklaard, voor de bewoners wordt er gezocht naar een andere woning. Hoogstwaarschijnlijk ligt een blikseminslag aan de oorzaak van deze brand, al zal verder onderzoek dit nog moeten uitwijzen.

Woning onbewoonbaar na brand in Wielsbeke
Foto : NGS