Verlichtingspaal op Rijksweg in Sint-Baafs-Vijve na ongeval
Foto : NGS

Donderdagavond kwam een verlichtingspaal dwars over de Rijksweg terecht op de grens van Wielsbeke en Sint-Baafs-Vijve. Dit gebeurde nadat een bestuurder die vanuit de Abeelestraat kwam gereden en op het kruispunt met de Rijksweg de controle over zijn voertuig verloor en een aanrijding met de paal niet meer kon voorkomen. Bij het ongeval vielen er gelukkig geen gewonden en waren er ook geen andere weggebruikers betrokken. Politiezone Midow kwam ter plaatste voor de nodige vaststellingen terwijl een ploeg van brandweerpost Waregem het verkeer beurtelings over 1 rijstrook liet verlopen. Een technicus van Eandis werd gevorderd om de stroom van de verlichtingspaal af te koppelen vooraleer de rijweg terug vrij kon worden gemaakt.