1 dode en 2 zwaargewonden in diksmuide
Foto : PSD

In de nacht van vrijdag op zaterdag botsten twee wagens op elkaar in de Iepersesteenweg in Diksmuide. Hierbij kwam een Duitse vrouw om het leven en vielen er ook twee zwaargewonden. Het ongeval gebeurde in de bocht tussen kasteel De Blanckaert en café De Gouden Appel. De klap moet bijzonder hevig zijn geweest. Het motorblok van één van de wagens werd uit het voertuig geslingerd en kwam op de rijbaan terecht terwijl de wagen in de naastgelegen weide tot stilstand kwam. Drie ambulances en twee MUG-teams kwamen ter plaatse om alle gewonden de eerste hulp te bieden. Er werd door het parket een deskundige aangesteld om de precieze oorzaak van het ongeval te achterhalen. De rijbaan bleef tot in de vroege ochtend afgesloten voor alle verkeer, er werd een omleiding ingesteld.

1 dode en 2 zwaargewonden in diksmuide
Foto : PSD