glamorous day onder stralend lentezonnetje in Wielsbeke
Foto : NGS

Zondag kwamen meer dan 300 deelnemers naar de tweede editie van de Glamorous Day in Wielsbeke. Uit alle hoeken van het land, tot zelfs enkele deelnemers uit het buitenland, kwamen naar het domein Hernieuwenburg in de Rijksweg afgezakt om deel te nemen aan deze meeting. Het weer was goedgezind voor The Glamorous Drivers, de organisatoren van dit evenement. Een massa kijklustige kwamen in de loop van de dag alle mooie bolides bewonderen en konden naast al deze pracht ook nog eens genieten van een stralend lentezonnetje. Er waren verschillende prijzen te winnen verdeeld over een groot aantal categorieën.

Kenny ‘Voske’ Dewilde en Vicky De Raedemaecker (foto onder) kwamen uit het Vlaams-Brabantse Overijse voor de eerste maal met hun gele Volkswagen kever naar Wielsbeke. Ze kochten hun voertuig 12 jaar geleden en maakten sinds die periode al heel wat meetings mee. Alle wijzigingen aan het voertuig doen ze volledig zelf. Kenny kreeg de microbe mee van zijn vader, hij durft het zelfs een familietrekje te noemen. Die is al even verzot op tuning zoals zijn zoon en is ook eigenaar van een identieke Volkswagen.

 

Er is geen galerie geselecteerd of de galerie is verwijderd.

 

Glamorous day onder stralend lentezonnetje in Wielsbeke
Foto : NGS