Frontale botsing in Desselgemseweg in Waregem
Foto : NGS

Zondagavond reden twee auto’s frontaal op elkaar in ter hoogte van de spoorwegbrug in de Desselgemseweg in Waregem. Dit gebeurde toen een bestuurder die vanuit Waregem kwam de controle over zijn stuur verloor waardoor hij op het andere rijvak terechtkwam, net op het ogenblik dat er een wagen vanuit Desselgem uit de tegenovergestelde richting kwam. Bij de hevige klap werden de twee bestuurders gewond, één persoon kon ter plaatse worden verzorgd, de andere werd lichtgewond afgevoerd naar het Onze-Lieve-Vrouw ziekenhuis van Waregem voor verdere verzorging. Beide auto’s dienden te worden getakeld waarna de brandweer de rijweg kon vrijmaken van brokstukken en olie. Politiezone Mira deed de nodige vaststellingen en stelde een tijdelijke omlegging in.