bloesempicknick groot succes
Foto : NGS

De eerste bloesempicknick op het ‘Goed te Mullem’ in Sint-Eloois-Vijve kende dit weekend een enorm succes. Els Lambrecht en Arne Baart, de eigenaars van het fruitteeltbedrijf, mochten op zaterdag 170 en op zondag 240 mensen verwelkomen om tussen de appelbomen en perelaren die nu volop in de bloesems staan te komen genieten van een picknick. Alle aanwezigen hadden in het verleden of hun eigen boom komen planten of een boom geadopteerd waarvan ze jaarlijks de appels of peren mogen komen plukken. Op zaterdag viel het weer nog enigszins mee maar een hagelbui op zondagmiddag zorgde ervoor dat iedereen moest vluchten en bijgevolg hun picknick in een loods verder konden nuttigen. Gelukkig waren de organisatoren hierop voorbereid en waren er voldoende tafels gedekt. Lien Delombaerde uit Avelgem trotseerde samen met haar man Tom Beirlaen en haar metenkindje Arthur het mindere weer en genoten bij hun zelf geplante jonagold appelboom ‘Tureluur’ van een heerlijke picknick. Het geslaagde evenement doen Els en Arne al nadenken wat de volgende verrassende activiteit zal worden.

bloesempicknick in Sint-Eloois-Vijve
Foto : NGS
bloesempicknick in Sint-Eloois-Vijve
Foto : NGS