Wagen belandt onderste boven in gracht vol water
Foto: PSD

Zaterdagmiddag is een mono-volume wagen van de weg geraakt langs de Sint-Godelievestraat in Sint-Pieterskapelle, een deelgemeente van Middelkerke.De wagen reed volgens de eerste vaststellingen eerst enkele meters in de zachte berm van de kleine landweg om wat verder op zijn dak in een gracht te belanden. De politie kon met de hulp van de opgeroepen brandweer en een duikersploeg van Middelkerke, de twee inzittenden bevrijden. Ook de MUG-heli werd ter plaatse gestuurd. Een man en een vrouw, konden via de achterklep van de wagen met behulp van een ladder worden bevrijd. Ze werden onderkoeld en met enkele lichte verwondingen voor een medische controle overgebracht naar het ziekenhuis in Veurne. In de Sint-Godelievestraat lag er behoorlijk wat modder. Nader onderzoek moet klaarheid scheppen of dit aan de basis lag van het ongeval.