Foto NSK
Foto NSK

Dean Vercaemer, een vijf jarig leukemiepatiëntje uit Zwevegem kreeg afgelopen zaterdagnamiddag van de brandweerpost Zwevegem zo ongeveer het gelukkigste moment van zijn leven bezorgd. Een van de grote dromen van Dean is immers ooit brandweerman te kunnen worden. Toen de brandweermannen van de brandweerpost Zwevegem dit te horen kreeg gingen ze meteen aan het denken hoe ze samen met de hulpverleningszone Fluvia, Dean een onvergetelijk moment konden gaan bezorgen. Nadat Dean eerst uitbundig verwelkomt werd door de brandweermannen en zijn persoonlijk brandweerpak en helm werd aangemeten, kon hij vervolgens mee op interventie. Achteraan de kazerne was er echter ‘brand’ uitgebroken die diende geblust te worden. Nadien kon Dean ook nog even mee de hoogte in met de elevator. Als afsluiter van de fantastische namiddag werd Dean door de brandweermannen nog bedolven onder de cadeautjes en kreeg hij een eigen oorkonde als aandenken aan de namiddag.

Foto NSK
Foto NSK

NSK_4971kopie