Foto NSK
Foto NSK

Afgelopen weekend zijn boeven in Kuurne erin geslaagd om uit een bestelwagen 15.000 euro aan gereedschap te stelen. Dit gebeurde toen de bestelwagen stond geparkeerd op de oprit van de eigenaar van het voertuig. ‘Van de kleinste schroevendraaier tot een waardevolle lazer die ik net had aangekocht, alles werd zorgvuldig uit mijn bestelwagen gehaald en meegenomen’ reageert eigenaar Kurt V. die noodgedwongen alle werkzaamheden die hij afgelopen weekend had gepland diende af te zeggen. Ondertussen probeerde Kurt zo goed als mogelijk reeds alle basisgereedschap terug aan te kopen zodat hij maandag terug aan de slag kan. Van de boeven zelf is er tot op heden geen enkel spoor.

Intussen is er ook een melding binnen gekomen van een gelijkaardige diefstal in Bavikhove die plaatsvond in de nacht van zondag op maandag.