Wagen knalt op elektriciteitspaal door gladheid in Avekapelle
Foto: PSD

Zaterdagochtend botste langs de Roesdammestraat in Avekapelle een kleine personenwagen op een elektriciteitspaal. De bestuurder verloor de controle over zijn voertuig door het gladde wegdek. Hij zat geklemd in zijn voertuig waardoor de brandweer van Veurne ter plaatse moest komen om hem te bevrijden. De dorpsdokter die eveneens opgeroepen werd had ging ter plaatse met zijn eigen wagen maar was eveneens verrast door de gladheid en kwam zelf in de gracht terecht. Hij kon op eigen houtje de wagen verlaten en werd niet gewond. De Roesdammestraat werd tijdelijk afgesloten voor alle verkeer. Er werd één slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis te Veurne. De politiezone Spoorkin verwittigde  de Burgemeester en vroeg een strooiwagen met zout.