Joggingclub Kuurne steunt KinderKankerFonds
Foto: RMK

Elk jaar steunt de Kuurnse Joggingclub het Kinderkankerfonds. Van het inschrijvingsgeld die iedere deelnemer betaalde gaat 1 euro naar het Kinderkankerfonds. Tijdens de laatste editie waren er in totaal 920 deelnemers  wat 920 euro opleverde. Dit jaar trekken ze het bedrag flink op. De Joggingclub schenkt maar liefst 1250 euro aan Koester. Koester is een organisatie die gezinnen met kinderen die aan kanker leiden ondersteunt. Dankzij de deelnemers van de Ezelsjogging kan men deze steun geven. Volgend jaar start opnieuw de actie ‘Start to run’. Vanaf april 2016 tot aan de Ezelsfeesten kan men elke woensdagavond van 19u tot 20u onder begeleiding lopen op de renbaan. Zo worden de joggers voorbereid op de Ezelsjogging van 2 km of 6 km tijdens de Ezelsfeesten. Tegelijk wordt de aandacht gevestigd op de nood aan sponsoring voor de organisatie Koester.