Man zwaargewond bij ongeval op E17 ter hoogte van Marke
Foto: NSK

Dinsdagnamiddag deed zich op de E17 ter hoogte van Marke opnieuw een zwaar verkeersongeval, waarbij een man zwaargewond raakte.  Dat gebeurde toen de bestuurder van een witte Citroën de file voor zich richting Franse grens te laat opmerkte en inreed op de achterzijde van een vrachtwagen, die geladen was met soja en richting Frankrijk reed.  Door de klap zat de man gekneld in zijn voertuig en moest door de brandweer uit zijn hachelijke positie worden bevrijd.  Het slachtoffer kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend door het toegesnelde MUG-team, waarna hij zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht werd. Als gevolg van het ongeval was gedurende enige tijd slechts de linkerrijstrook beschikbaar waardoor meteen een ellenlange file ontstond in de richting van Frankrijk.  Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken.