aquashow2015-trainers1akopieSinds zaterdag 19 december loopt er dagelijks in het Boudewijn Seapark te Brugge tijdens de kerstvakantie een speciale show in het dolfinarium. In de Nocturne AquaShow brengen voor het eerst de twee baby-dolfijntjes Ori en Moana samen met zeven andere dolfijnen van het park en twee hilarische zeeleeuwen een magische kerstshow. De dolfijnenkalfjes werden eind juli en begin september geboren. Het is alvast de eerste keer dat het grote publiek tijdens de Aquashow de twee kalfjes aan het werk zal kunnen zien. Voor deze kerstshow werd in het Brugse dolfinarium van Boudewijn Seapark extra verlichting aangebracht zodat het dolfinarium tijdens de show magisch kan verlicht worden. Tijdens de show wordt een prachtig kerstverhaal gebracht met vele special effects en diverse projecties doorheen de show. De Nocturne AquaShow is een volledig nieuwe show met nieuwe muziek en duurt ongeveer 50 minuten.  De Nocturne Aquashow gaat dagelijks door vanaf zaterdag 19 december tot en met zondag 3 januari telkens om 17.30 uur met uitzondering van 24 – 25 en 31 december. Ook op 1 januari 2016 is er geen show voorzien.   Meer info via www.boudewijnseapark.be

DCIM100GOPROG0140324.