Foto NSK
Foto NSK

Vrijdagmorgen is bij een zwaar verkeersongeval die zich voordeed in de Harelbeekstraat in Vichte een bestuurder om het leven gekomen.  Een tweede bestuurder vecht nog voor zijn leven in het ziekenhuis.  Nadat de bestuurder van een personenwagen die richting Vichte reed eerst de controle over het stuur verloor kwam zijn wagen vervolgens op een verkeersheuvel terecht om daarna op het tegenovergestelde rijvak terecht te komen en uiteindelijk frontaal in te rijden op een bestelwagen die vanuit de tegenovergestelde richting kwam.  Voor de bestuurder van de personenwagen kon geen hulp meer baten.  De bestuurder uit de bestelwagen waar het voertuig frontaal op inreed werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.  Door het ongeval bleef de Harelbeekstraat enkele uren afgesloten voor alle verkeer.  Het parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om de juiste omstandigheden van het ongeval te achterhalen.