Opnieuw zware botsing op kruispunt Zandbergstraat - R8 in Harelbeke
Foto: NSK

Bij een ongeval die zich voordeed op het kruispunt van de Zandbergstraat met de R8 in Harelbeke is zaterdagavond een gewonde gevallen. Toen een zwarte Alfa Romeo vanuit de Spoorwegstraat links het kruispunt wilde opdraaien werd de wagen in de flank gegrepen door een grijze Volkswagen Golf die uit de richting van het kruispunt “Den Hert” kwam en de R8 volgde in de richting van Stasegem. Bij het ongeval raakte een passagier die meereed in de Alfa Romeo gewond, de twee andere inzittenden van het voertuig kwamen er met de schrik vanaf, net als de bestuurder en passagier van de betrokken Volkswagen Golf.  Door het ongeval was er gedurende enige tijd verkeershinder op het kruispunt.  Het bewuste zwarte punt was dit jaar al verschillende keren het toneel voor zware verkeersongevallen, waarbij ook verschillende gewonden vielen.  Volgens buurtbewoners gebeuren er op het kruispunt zeer vaak en veel ongevallen, zo was er vorige week nog een wagen tegen de muur van de woning op de hoek van de Zandbergstraat met de R8 gereden, waardoor er barsten in de muur waren.