Man zwaargewond bij verkeersongeval in Zwevegem
Foto + artikel NDZ

Zaterdagmorgen is een bestuurder zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval die zich voordeed in de Avelgemstraat te Zwevegem. Toen de bestuurder met zijn voertuig uit de richting van Zwevegem kwam en de Avelgemstraat volgde richting Zwevegem-Knokke, week deze in nog onduidelijke omstandigheden van zijn rijvak af om vervolgens een verlichtingspaal aan de linkerzijde van de weg te raken en tot stilstand te komen op het fietspad. Door de klap knakte de paal af en ging tegen de grond.  Door het ongeval raakte de man gekneld in zijn voertuig en diende door de brandweer te worden bevrijd, waarna het slachtoffer onder MUG-begeleiding zwaargewond naar het ziekenhuis werd overgebracht.  Bij het ongeval raakten geen andere voertuigen betrokken.