BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Arbeider levens gevaarlijk gewond na explosie van brandstoftank

Arbeider levens gevaarlijk gewond na explosie van brandstoftank
Foto: PSD
Donderdag voormiddag rond 9u00 werd een arbeider zwaar gewond na een explosie in de Esenstraat in Zarren een deelgemeente van Kortemark . Een persoon was aan het werk met een slijpschijf bij een ondergrondse brandstoftank. De vonken die vrijkwamen van de slijpschijf heeft vermoedelijk de explosie veroorzaakt. De arbeider is twee huizen verder in de tuin beland. De man werd in kritieke toestand overgebracht met de Mug heli naar het AZ St-Jan te Brugge. Achteraan de woning, een vroegere fietswinkel waar men in de tijd ook benzine en diesel verkochten, is de schade enorm. De explosie sloeg een groot gat in de grond. De brandweer post Kortemark kwam ter plaatse om de resten op te ruimen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 oktober 2015
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen

Brand in Proxy Delhaize te Zarren

Woensdagmorgen om 7.24u werd Brandweer Westhoek opgeroepen voor een brand in een Proxy Delhaize winkel op het Zarrenplein te Kortemark. Een slager van de Buurtslagerij

Auto botst tegen elektriciteitspaal

Op Kerstmis reed een 49-jarige bestuurster met haar voertuig, een Audio A4, in de gracht. Het ongeval gebeurde in de Hogestraat te Zarren, deelgemeente van Kortemark.