Foto NSK
Foto NSK

Zaterdagmorgen is in crematorium Uitzicht te Kortrijk emotioneel afscheid genomen van Jens Vanderheeren (25) uit Ingelmunster die vorige week zaterdag overleed tijdens een tragisch verkeersongeval die zich voordeed op de ring rond Meulebeke.   Een tegenligger week van zijn rijvak af en reed frontaal in op de bestelwagen van Jens.   Zowel de aula van crematorium Uitzicht waar de uitvaart plaatsvond als de naastgelegen zaal waren ruimschoots te klein om iedereen comfortabel de dienst die bijna twee uur duurde te kunnen laten bijwonen.   Tijdens de dienst kwamen naast de schoonbroer, zus en dooppeter van Jens ook heel wat vrienden aan het woord die ‘Jenske’ zoals iedereen hem noemde herinnerden als een spontane, lachklare, hulpvaardige jonge man met gouden werkershanden. Tijdens de dienst waren nummers te horen van onder meer Stang van Samang, Celine Dion en Gerry & The Pacemakers. Sarah en Nathalie hadden dan weer het nummer See You Again van Wiz Khalifa feat. Charlie Puth speciaal ingezongen voor hun overleden schoonbroer. Doorheen de uitvaartdienst werden ook geregeld foto’s vertoont vanaf de geboorte van Jens tot nu. Na de dienst verzamelden alle aanwezigen op het grasveld gelegen naast het crematorium om er op hetzelfde moment witte ballonnen op te laten.