Vrachtwagenchauffeur wordt overvallen in Menen op klaarlichte dag
Foto: Facebook

Vrijdagmorgen omstreeks 9u46 werd in de Rijselstraat in Menen een poging ondernomen om een chauffeur te overvallen. De chauffeur van de vrachtwagen stopte en stapte uit omdat zijn laadbrug niet volledig dicht was. Plots kwamen twee mannen tevoorschijn die de chauffeur probeerde te overmeesteren. Een derde dader reed met een grijze Mercedes tot bij de vrachtwagen met de bedoeling om de chauffeur in de koffer te gooien maar de chauffeur verzette zich hevig. Zelfs een oudere man probeerde de man te helpen. De chauffeur kreeg nog een trap op zijn hoofd waarop de overvallers in de auto sprongen en zich snel uit de voeten maakten weliswaar zonder buit. De zaakvoerder doet nu een oproep op Facebook tot getuigen of tips die kunnen leiden tot de certificering en aanhouding van de daders. Op camerabeelden die de zaakvoerder van de firma op Facebook plaatste, is te zien hoe de overval heeft plaatsgevonden.

Bekijk hier de video