Foto NSK
Foto NSK

Iets meer dan 400 boekenliefhebbers hebben zich zaterdagvoormiddag aangeboden in de Kuurnse bibliotheek voor de zevende editie van boekenverkoop Ezelsoor. Iets meer dan 1000 boeken wisselden daarbij van eigenaar. ‘Het aanbod die aangeboden werd op de boekenverkoop was een mengelmoes van afgeschreven bibliotheekboeken en schenkingen van bibliotheekgebruikers’, vertelt bibliothecaris Katrien Bonte,’  Net als voorgaande edities zijn we heel tevreden over de grote opkomst.’  Iedereen die zaterdagvoormiddag een bezoekje bracht aan de bib kreeg eveneens een drankje of een hapje aangeboden.  Wereldwinkel/de Drie Wijzen zette die voormiddag eveneens hun kraampje op in de hal om er hun producten te laten proeven en welbevinden. Wie erop zaterdag 17 oktober niet kon bij zijn op de boekenverkoop krijgt nog tot zaterdag 7 november de kans om de aangeboden boeken te bezichtigen en aan te kopen.