DCIM100GOPROG0140324.Gisteren is bekend geraakt dat op zeven september dolfijn Indy bevallen is van een gezond kalf. Het kalfje is een mannetje. Moeder en zoon verblijven net als dolfijn Roxanne die op 25 juli reeds is bevallen van haar kalfje Moana in het kraambassin van het dolfinarium.  Dolfijn Indy is geboren in Boudewijn Seapark op 13 juli 2003. Ze is de dochter van dolfijn Puck en zus van dolfijn Yotta, die beiden ook in het Brugse dolfinarium gehuisvest zijn. De vader van het nieuwe kalfje is dolfijn Beachie. In het kader van het Europese kweekprogramma EEP kwam hij in 2009 vanuit Dolfinarium Harderwijk (Nederland) naar Brugge. Beachie is ook de papa van kalfje Moana, wat betekent dat Moana en het nieuwe kalfje halfbroer en –zus zijn!  Om hen alle nodige rust te geven, zijn Indy en haar kalfje voor publiek nog niet te bezoeken. De dierenarts van het dolfinarium beslist wanneer moeder en kalfje voldoende aangesterkt zullen zijn om kraambezoek te ontvangen. Dit zal vermoedelijk binnen enkele weken zijn.  Ook een naam voor het nieuwe kalfje is er nog niet.