Roubaix - France - wielrennen - cycling - radsport - cyclisme - Koen de Kort - John Degenkolb - Roy Curvers - Ramon Sinkeldam and Bert De Backer (Team Giant - Alpecin)   pictured during Paris-Roubaix 2015  - photo Dion Kerckhoffs/Cor Vos © 2015
Foto Dion Kerckhoffs/Cor Vos © 2015

Renson wordt de nieuwe partner van Team Giant-Alpecin in het wielrennen. Dat maakte het bedrijf net bekend. Na een succesvolle samenwerking met Etixx – Quick-Step loopt het contract die het bedrijf Renson had met de ploeg eind 2015 ten einde. in het wielrennen. Dat maakte het bedrijf net bekend.  Na een succesvolle samenwerking met Etixx – Quick-Step loopt het contract die het bedrijf Renson had met de ploeg eind 2015 ten einde.  Het West-Vlaamse bedrijf Renson uit Waregem heeft nu een nieuwe sterke en ambitieuze partner in het wielrennen gevonden en zal vanaf volgend jaar op de kledij en alle andere materialen van deze ploeg met Duitse licentie te zien zijn.  Giant-Alpecin is onder meer het team van John Degenkolb, Tom Dumoulin en Warren Barguil en heeft ook met Lars Van Der Haar een toprenner in het veldrijden.  Het Giant-Alpecin team heeft met Team Liv-Plantur ook een vrouwenploeg in het wielrennen.   Voor Renson is dit alvast een nieuwe stap naar de versterking van haar marktpositie en van nationale en internationale naambekendheid.  De finalist van ‘Onderneming van het jaar 2015’ zet immers sterk in op internationalisatie met heel wat nieuwe medewerkers en een netwerk van partners binnen, maar vooral ook buiten Europa.