Kinderen aan de macht op Kuurnse Kinderfoor
Foto: RMK

Zondag 20 september waren de kinderen de baas op het Kuurnse Marktplein en de aanpalende straten. Tijdens het feest voor peuters, kleuters en lagere-schoolkinderen wordt het Marktplein en de straten die erop uitkomen volledig verkeersvrij gemaakt en omgetoverd tot een reuzegroot speelterrein vol actie, experiment, avontuur en nog veel meer.  Naast  allerlei avontuurlijke doe-activiteiten zoals springkastelen, slidings, duiktank, klimmuur, … kan je er ook te weten komen hoe je zelf pannenkoeken, suikerspinnen, milkshakes,… kan maken.   Maar ook knutseltalenten zijn van harte welkom op de Kinderfoor gezien ook voor hen diverse standjes zullen aanwezig zijn waar onder meer sponsmannetjes,  minituintjes of geurhangers zullen kunnen worden gemaakt.  Daarnaast kan er ook een muurtje worden gemetseld of kunnen de deelnemende kinderen kennis maken met een echt kinderbeautysalon.  Alle info over de negentiende uitgave van de kinderfoor en wat er nog meer te beleven valt zondag 20 september tussen 13.30 en 17.30 uur is terug te vinden via www.kinderfoor.be