Benefiet Wiktoria
Foto: NGS

De benefiet voor de 9 jarige Wiktoria Trzonek uit Sint-Eloois-Vijve werd zaterdag een groot succes.
Onlangs werd voor de derde keer kanker vastgesteld bij het meisje. Omdat deze maal de kans groot is dat de dure chemotherapie niet wordt terugbetaald werd er in de sporthal van de stedelijke basisschool door enkele vrienden een benefiet ingericht. ‘s Morgens kon je er terecht voor een ontbijt, ‘s middags stond er spaghetti op het menu en ‘s avonds kip met frietjes. Ook via een tombola met heel wat mooie prijzen kon er een steuntje worden bijgedragen. In totaal kwamen er over de volledige dag iets meer dan 740 mensen naar het evenement. Zaterdagavond kon er door Stephanie D’hondt van kinderdagverblijf ‘Nellie en Cezar’ een voorlopige cheque met het mooie bedrag van 10.000 euro worden overhandigd aan het gezin.