Verkeersongeval op brug over A19 in Zonnebeke
Foto: WSG

Donderdag, in de korte namiddag, gebeurde een verkeersongeval op de brug boven de A19 ter hoogte van Zonnebeke. Een voertuig komende van Kortrijk nam de afslag Zonnebeke en negeerde daarb!u neen stop-bord. Dit leidde tot een aanrijding op het aankomend voertuig die uit de richting Ieper kwam. De zwarte Peugeot werd tot op een vluchtheuvel gekatapulteerd en is rijp voor het schroot. Het andere voertuig kwam tot stilstand tegen de vangrail. De ambulance van Ieper en de mug van AZ Groeninge Kortrijk kwamen ter plaatse om de gewonden te verzorgen en om 1 Persoon met ernstige verwondingen af te voeren.  Zowel de Wegpolitie als de lokale politie kwamen ter plaatse om de vaststellingen te doen. De brandweer van Zonnebeke stond in voor de takeling en stuurde het verkeer in goede banen.