Foto NSK
Foto NSK

Op zondag 26 april vond de eerste Branding-Trotting plaats op de Hippodroom te Kuurne. Ondanks het regenweer werd het evenement een behoorlijk succes.  Deze benefietactiviteit, gesponsord door diverse bedrijven uit de regio, zorgde alvast voor een mooie opbrengst die volledig geschonken werd voor het nieuwe winkelconcept van ‘de branding’: ‘het idee’. Met de opbrengst werd de aankoop gerealiseerd van een gebruiksvriendelijk kassasysteem die meer autonomie moet bieden aan zijn gebruikers bij het afhandelen van de aankopen in het verkooppunt van de branding.  De formule van paardenrennen, gecombineerd met een verzorgde koffietafel in de namiddag of barbecue ’s avonds, viel bij de aanwezigen erg in de smaak. Naast de ambiance op de Hippodroom, was er ook voor de jongsten heel wat kinderanimatie en kon één van de rennen ook meegevolgd worden in een minibusje op de binnenbaan. De Branding-Trotting zal daarom waarschijnlijk in dezelfde formule herhaald worden over twee jaar, in april 2017.