Felle brand in woning in Poperinge
Foto: WSG

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft in de Woestenseweg in Poperinge een hevige brand gewoed in een achterbouw van een woning. De bewoners merkten de vlammen op en sloegen alarm bij de hulpdiensten. De brandweer van hulpverleningszone Westhoek post Poperinge kwam ter plaatse om het vuur te doven. De woning die aan de achterbouw bevestigd is, is grotendeels beschadigd door de hitte. Na een dik uur was de brand onder controle en kon de brandweer overgaan tot nablussen. Een branddeskundige van het parket afdeling Ieper kwam ter plaatse om de oorzaak van de brand te achterhalen. Niemand raakte gewond maar de ziekenwagen kwam uit voorzorg ter plaatse. De Woestenseweg werd een tijdje afgesloten voor alle verkeer om de bluswerkzaamheden te vergemakkelijken.