Verschillende gewonden bij een botsing op de N36 in Harelbeke
Foto + artikel NDZ

Zondagmorgen vielen 3 gewonden bij een botsing tussen twee voertuigen op het kruispunt van de N36 gewestweg met de Deerlijksesteenweg in Harelbeke.  Dat gebeurde toen in nog onduidelijke omstandigheden de twee voertuigen, een
zwarte Ford en een grijze Citroën Xsara, met elkaar in botsing kwamen op het drukke kruispunt.  De brandweerpost Deerlijk snelde ter plaatse daar er gevreesd werd voor geknelden, maar dit bleek gelukkig niet zo.  3 mensen werden uiteindelijk voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht.  Door het ongeval ontstonden al snel files op de N36 en de Deerlijksesteenweg, die door de agenten van PZ Gavers in goede banen werden geleid.  Hoe het ongeval kon gebeuren wordt nog onderzocht.  Na het takelen van de voertuigen, zorgde de brandweer voor het reinigen van het wegdek.