Bestuurster gewond bij zware klap
Foto : Nico Geneyn

In de nacht van woensdag op donderdag raakte een bestuurster van een personenwagen gewond in de Gensteweg in Sint-Eloois-Vijve bij een zware klap. Toen zij vanuit de richting van Desselgem ter hoogte van de Moerbosstraat kwam, raakte ze de controle over haar stuur kwijt . Haar wagen kwam in aanraking met een boordsteen, reed daarna rakelings langs enkele verlichtingspalen, botste tegen een bushokje en een afsluiting en kwam uiteindelijk tot stilstand in een gracht. De hulpdiensten van post Waregem kwamen ter plaatse omdat de vrouw bij de klap gekneld zat in haar wagen. Ze werd met verwondingen en onder begeleiding van een MUG arts naar het ziekenhuis van Waregem overgebracht voor verdere verzorging. Er werd één rijstrook afgesloten en het verkeer kon beurtelings passeren, gezien het nachtelijke uur was er helemaal geen verkeershinder.