IeperveldZondagmorgen is op de Ieperse Noorderring een bestuurder gewond geraakt nadat hij met zijn wagen inreed aan de overzijde van de rijweg op een verlichtingspaal.  Toen de bestuurder omstreeks 8.30 uur de Noorderring volgde vanuit de richting Ieper liep het fout.  Om een nog onbekende reden week de man met zijn voertuig van zijn rijstrook af en kwam daarbij op de tegenovergestelde rijstrook terecht.  Vervolgens ramde de wagen een verlichtingspaal en tolde het voertuig nog tientallen meters verder om uiteindelijk tot stilstand te komen op een akker. De brandweer van Ieper en Poperinge die onderweg was naar een oefening, alsook een MUG-team en de ambulance van het Jan Ypermanziekenhuis kwamen ter plaatse om de bestuurder die nog bij bewustzijn was uit zijn voertuig te bevrijden.  De brandweer zorgde voor de nodige signalisatie om het verkeer veilig via een rijstrook te laten verlopen.