Foto: NFG
Foto: NFG

Woensdagnamiddag gebeurde een spectaculair ongeval op de weg van Zandvoorde naar Komen. Nadat een Opel Corsa een betonnen boordsteen raakte – die er staan om de rijstrook van de fietsers en voertuigen op een veilige manier van elkaar te scheiden – aan de andere kant van de weg, vervolgens een 60-tal meter verder scheurde over deze boord om uiteindelijk een boom te raken en om op zijn dak tot stilstand te komen in de graskant. Door de klap kwam één van de wielen van het voertuig los waarna het wiel tegen twee andere voertuigen terechtkwam. De chauffeur van de Corsa zat door de klap gekneld en moest door de brandweer uit zijn hachelijke positie worden bevrijd. Het slachtoffer kreeg ter plaatse de dringendste zorgen toegediend en werd nadien naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere verzorging. Hoe het ongeval kon gebeuren wordt nog onderzocht. Door het ongeval moest het verkeer tijdelijk over 1 rijrichting. Men mag ook van geluk spreken dat er net geen fietsers op het fietspad waren gezien deze weg veel door wielertoeristen wordt gebruikt.