Foto NSK
Foto NSK

Bij een ongeval die zich voordeed op het kruispunt van de Haantjesstraat met de Pieter Vinckestraat in Kuurne is woensdagavond een bestuurster uit Lendelede gewond geraakt.  Toen de vrouw de Pieter Vinckestraat volgde liep het fout toen ze het kruispunt wilde oprijden.  Haar voertuig werd vooraan voluit gegrepen door een andere wagen die in de Haantjesstraat reed.  Door de klap werd de Volkswagen van de vrouw tegen een elektriciteitspaal gekatapulteerd.  De bestuurster diende voor verzorging te worden overgebracht naar het ziekenhuis van Izegem.  De bestuurder van het andere voertuig kwam er met de schrik vanaf.  Door het ongeval was er een tijdlang geen verkeer meer mogelijk in zowel de Pieter Vinckestraat als de Haantjesstraat gezien door het ongeval het kruispunt volledig versperd raakte.