Foto: NFG
Foto: NFG

Donderdagavond zijn in Ledegem 2 jongedames nipt aan een ongeval ontsnapt toen zij de Menenstraat volgden en richting de Kasteelstraat fietsten. Toen op een bepaald ogenblik een wagen dezelfde rijrichting volgde en het fietsende duo pas heel laat opmerkte, probeerde de jonge bestuurder er nog alles aan te doen om een aanrijding met de dames te vermijden, waardoor hij de controle over zijn voertuig verloor en in de gracht terechtkwam, om tenslotte op zijn dak tot stilstand te komen. De brandweer snelde ter plaatse, daar er gevreesd werd voor een geknelde bestuurder/passagiers, maar dit bleek gelukkig niet te kloppen. Als bij wonden konden alle inzittenden van het voertuig zelf uit het wrak kruipen, waarna de bestuurder en zijn stiefvader gewond naar het ziekenhuis overgebracht werden. De fietsende dames kwamen er met de schrik vanaf.