Foto: PSD
Foto: PSD
Woensdagvoormiddag raakten 2 wagens en een vrachtwagen betrokken in een zwaar verkeersongeval op het kruispunt van de Klerkenstraat met de Torhoutstraat te Klerken. Naar verluidt negeerde de witte Mercedes het stopteken aan het einde van de Torhoutstraat, waarna een zwarte Opel Corsa die op de Klerkenstraat volgde in de flank gegrepen werd. Een vrachtwagen die achter de Opel in dezelfde richting reed, kon een klap niet meer vermijden, hij kwam met een wiel in de tegenoverliggende gracht terecht. Door de klap kwam de Corsa tegen een elektriciteitspaal terecht, waardoor deze afbrak en de elektriciteitskabels over het veld hingen. Als bij wonder raakte geen van de inzittenden van de voertuigen gewond bij de zware klap, maar de hond van de bestuurder van de Corsa overleefde de zware klap helaas niet. Door het ongeval werd de Klerkenstraat een tijdlang voor alle verkeer afgesloten.