Twee gewonden bij zware klap op Pottelberg
Foto NSK

Zaterdagavond zijn twee gewonden gevallen bij een ongeval die zich voordeed op de Pottelberg.  Toen een bejaarde bestuurder zijn parkeerplaats wilde gaan verlaten liep het fout. Een aankomend voertuig was reeds zo dicht genaderd dat de bestuurster van de Chevrolet Orlando geen kant meer op kon en inreed op Citroën Saxo van de bejaarde man.  Door de klap die daarmee gepaard ging raakte de bejaarde bestuurder gekneld in zijn voertuig en diende door de brandweer te worden bevrijdt uit zijn wagen.  Een Mugteam die ter plaatse kwam ontfermde zich over de bejaarde man die door de klap verwondingen in het gezicht en het hoofd had opgelopen.  Ook de vrouw die het andere voertuig bestuurde raakte gewond. Beide bestuurders werden voor verdere verzorging overgebracht naar de spoed van het AZ Groeninge in Kortrijk.