NSK_DeerlijkE17VKOEen zwaar verkeersongeval met geknelden heeft woensdagmorgen urenlang voor verkeershinder gezorgd op de E17.  Nadat drie voertuigen betrokken raakten bij een verkeersongeval die zich had voorgedaan ter hoogte van de oprit in Deerlijk ontstond al snel een kilometerslange lange file in de richting van Gent gezien twee van de drie rijstroken van de autosnelweg versperd geraakten.  Bij het ongeval raakte een vrouw gekneld in haar voertuig en diende door de brandweer te worden bevrijd uit haar hachelijke positie.  De andere betrokken bestuurders konden op eigen houtje hun voertuig verlaten. In totaal dienden twee slachtoffers van het ongeval afgevoerd te worden naar het ziekenhuis, geen van beiden raakte echter levensgevaarlijk gewond.  Door het ongeval reikte de file die zich gevormd had op de E17 in de richting van Gent op een bepaald moment tot in Kortrijk.