Foto: WSG
Foto: WSG

Maandag omstreeks 20.30 uur is in Wervik een jongeman van 23 om het leven gekomen toen de auto waarin hij meereed in de Doornkapellestraat tegen een elektriciteitspaal terecht kwam. Ook drie andere tieners die eveneens in het voertuig zaten raakten bij het ongeval gewond. De Citroën met de vier jongeren aan boord  die allemaal woonachtig zijn in Wervik raakte in de smalle straat om een nog onbekende reden plotseling van de weg af en kwam daardoor eerst tegen een elektriciteitspaal terecht om uiteindelijk op het dak tot stilstand te komen. De drie andere jongeren van 17 en 18 jaar die gewond raakten werden voor verzorging overgebracht naar de ziekenhuizen van Menen en Ieper. Het parket van West-Vlaanderen stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om te achterhalen wat er precies fout liep.