Gezin op straat nadat nieuwe woning in vlammen opgaat
Foto NS

Dinsdagavond is een woning in de Wetstraat in Desselgem volledig in vlammen opgegaan.  In de woning is een gezin met twee kinderen woonachtig die door de brand hun woning waaraan ze zelf drie jaar werkten in de vlammen ziet opgaan.  Het was de bewoonster van de woning die als eerste de brand opmerkte nadat ze plotseling een indringende brandgeur waarnam en poolshoogte ging nemen waar deze vandaan kwam..  De felle wind die op dat ogenblik stond wakkerde het vuur extra aan waardoor bij aankomst van de brandweer de achterzijde van het pand reeds volledig in lichterlaaie stond.  Het getroffen gezin zal vermoedelijk de nacht bij familie doorbrengen.  De dienst slachtofferhulp van de PZ Mira kwam ter plaatse om de zwaar aangeslagen bewoonster op te vangen.

Foto NS
Foto NS