NSK_dansschoolkopie
Foto: NS

Op het nationaal danskampioenschap Dancewaves in Mol kaapte de Kuurnse dansschool Dancecontrol dit weekend maar liefst 3 medailles weg. Sara Delen oprichtster van de dansorganisatie is trots op de super prestatie van haar leerlingen. Minidanskern (categorie tot 12 jaar) behaalde goud met een indrukwekkende choreografie. G-kern  (15-jarigen) werden 3de in de categorie modern en Fien Quaghebeur werd door de jury olv Laurent flament (sytycd) unaniem uitgeroepen tot beste soliste en neemt daarmee de derde medaille mee naar huis. Dansschool Dancecontrol is een relatief jonge dansschool, 5 jaar geleden opgericht door Sara delen (25) en sedert dit jaar gehuisvest in de Harelbeeksestraat in Kuurne. De magazijnen van roomcentrale DeNeve werden omgebouwd tot een unieke danslocatie. De school telt ondertussen een 300-tal leerlingen en bevestigt met het winnen van deze belangrijke competitie haar reputatie als toonaangevende dansschool in de streek. Wie de leerlingen aan het werk wilt zien kan dit op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 mei op het jaarlijks optreden in OC De Vonke in Heule.

Tags: