BRU_news_11Woensdagmiddag 15 april omstreeks 13u kwam het tot een frontale botsing tussen 2 voertuigen op de Meenseweg te Ieper. Het ene voertuig die uit de richting van Zonnebeke kwam, botste frontaal met een andere wagen die uit de richting van Ieper kwam. De ene wagen belandde door de zware klap in de gracht, de andere kwam helemaal tot schroot herleid tot stilstand op het fietspad. Er vielen bij het ongeval verschillende gewonden, 2 slachtoffers werden zwaargewond en onder MUG-begeleiding naar het ziekenhuis overgebracht. Het Parket stuurde een deskundige ter plaatse om de precieze omstandigheden van het ongeval te achterhalen.  Het wegdek – dat door de klap bezaaid lag met brokstukken en olie – werd nadien door de brandweer gereinigd. Als gevolg van het ongeval was de omgeving van het ongeval een tijdlang volledig afgesloten (WSG).