Twee gewonden bij zwaar verkeersongeval op E17
Foto + artikel NDZ

Zondagnamiddag zijn twee gewonden gevallen bij een zwaar verkeersongeval op de E17 tussen Deerlijk en Waregem. Dat gebeurde toen de bestuurder van een grijze Nissan tijdens het volgen van de E17 vermoedelijk in botsing met de achterzijde van een BMW die eveneens in de richting van Antwerpen reed. Als gevolg van de botsing verloor de chauffeur de controle over het voertuig en kwam eerst in de graskant terecht, om dan meters verder in de gracht op zijn zijkant tot stilstand te komen. Zowel de bestuurder als zijn passagier
raakten gewond en werden naar het ziekenhuis gebracht, evenals twee andere inzittenden. De inzittenden van de BMW bleven ongedeerd en kwamen er met de schrik vanaf. Door het ongeval was de linkerrijstrook gedurende enige tijd afgesloten, waardoor het verkeer ter hoogte van het ongeval slechts over twee rijstroken kon.

Tags: