Brandweer redt paard uit diepe gracht in Wielsbeke

Woensdagavond had de Waregemse brandweer de handen vol met een niet alledaagse klus. In de Vaartstraat was een paard opgeschrikt en door de afsluiting van de weide ontsnapt.  Het verschrikte dier sprong daarna over een vangrail en kwam vervolgens in een diepe gracht terecht. Gezien het dier er niet meer in slaagde om op eigen kracht de gracht uit te raken werd de hulp ingeroepen van de brandweer. Met behulp van riemen en een vrachtwagen uitgerust met een haakarm werd het dier op het droge getild. Door het hachelijke avontuur raakte het paard mank aan zijn achterpoot. Een inderhaast opgeroepen dierenarts gaat het paard verder onderzoeken.

 Brandweer redt paard uit diepe gracht in WielsbekeBrandweer redt paard uit diepe gracht in Wielsbeke