Met B.R.U. gratis naar het circus

Vanaf woensdag 2 juli tot en met zondag 6 juli slaat Circus Barones zijn tenten op ter hoogte van de parking van het zwembad gelegen in de Iepersestraat in Moorslede.   De jubileum toer 2014 van het circus Barones kreeg de toepasselijke naam “ EUREKA in ’t kwadraat “. Het Vlaamse circus met Oostenrijkse roods is dit jaar exact 15 jaar on tour in Vlaanderen en Nederland en brengt een temperamentvol programma met traditionele waarden in exclusieve uitvoeringen. Traditie die op een magische manier wordt vertolkt en alle generaties zal bekoren met andere woorden. Tijdens de voorstelling die ongeveer 110 minuten duurt worden in totaal  18 acts gebracht in een vlot tempo. Zoals de traditie het wil, met een trilogie van artiesten, clowns en dieren.   (lees verder en maak kans op tickets)
De meest gekende jonge artiest van het programma is ongetwijfeld ‘ patatje “ die gekend is door zijn deelname aan het VTM programma Belgium Got Talent.  B.R.U. mag 20 duotickets wegschenken voor de voorstelling van Circus Barones op woensdag 2 juli om 15 uur. Wie een van de twintig duotickets wil in de wacht slepen kan een mailtje sturen naar circusbarones@belgischeradiounie.net met daarin vermeld zijn naam, telefoonnummer en adres. Maar we willen ook zien of je echt een zwak hebt voor het circus en belonen dan ook de origineelste foto’s die ons worden doorgemaild in het thema circus. Voel je zich goed als clown, ‘hondentemmer’, jongleur, goochelaar…  maak er een foto van en sluit hem bij uw mail.  Maandagavond sluiten wij deze wedstrijd af en sturen elke winnaar een persoonlijk mailtje
 
Voorstellingen circus Barones in Moorslede:
Woensdag  2 juli om 15 uur 
Vrijdag 4 juli  om 15 uur
Zaterdag 5 juli om 15 uur en om 18 uur
Zondag 6 juli 11 uur en om 15 uur
 
 
Tags: