Kuurns Cultuurseizoen 2014 - 2015 voorgesteldAfgelopen woensdag is op het grasveld van de bibliotheek de affiche van het zevende Kuurnse cultuurseizoen voorgesteld. Wie een van de voorstellingen wil bijwonen kan vanaf maandag 30 juni kaarten reserveren. Via een popup optreden van unlock dialogue op het grasveld gelegen aan de Kuurnse bibliotheek zijn afgelopen woensdag de namen bekend gemaakt van de artiesten die prijken op de affiche van het Kuurnse cultuurseizoen 2014 – 2015.

Deze maal viel de keuze van de cultuurdienst onder meer op Delrue,Scala, Pascale Platel, Flip Kowlier, Belpop Bonanza, NTgent- Cyrano, de film ‘de behandeling’, Odiel Van Caeyzeke,Chanson une belle histoire, Walter Baele en Kristien Hemmerechts.  Wie een of meer van deze voorstellingen wil bijwonen zal er ook dit jaar terug snel moeten bij zijn. Kaarten zijn vanaf maandag 30 juni te koop bij de Vrijetijdsdienst gelegen aan de Boomgaardstraat 134 of in de bibliotheek gelegen in de Boomgaardstraat 85. Telefonisch kunnen kaarten en abonnemeneten besteld worden op het nummer 056/36.20.50, per e-mail kan het via  tickets@kuurne.be

De prijzen voor losse tickets variëren in voorverkoop tusen 4 en 12 euro naar gelang de voorstelling. Abonnementen kunnen bekomen worden vanaf 3 voorstellingen, hiervoor is er een korting voorzien van een euro per oorstelling en per persoon.  Studenten, – 18-jarigen, 55+’ers , CJP-pashouders, groepen vanaf 15 personen en gezinnen vanaf 4 personen waaronder minimum 1 ouder en 2 kinderen krijgen eveneens een korting van 1 Euro.  Studenten, – 18-jarigen, 55+’ers en CJP-pashouders bekomen bovenop de abonnementskorting ook bij de aankoop van een abonnement nog extra een euro korting.

Tags: